foto

Tonya Lee Williams

  • nar. 12.7.1958 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Krajina poskvrněných
Případ Casey (TV film)
2012 Elijah the Prophet
2010 Dvě svatby (TV film)
Jmenuji se Khan
2007 Bez slitování
2000 Sladkých sedmnáct (TV film)
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1991 Borrower - Oběti bez hlav
1990 Vesmírní nájezdníci
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1986 As Is (TV film)
1983 Skullduggery

TV seriály

2012 Cybergeddon (TV seriál)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zlé sny (S02E13)
1993 Getting By (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Polka Dot Door (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Kink in My Hair (TV film)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky