foto

Jay Bauman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Space Cop
2014 The Begun of Tigtone
2012 Bad Movie
2010 Feeding Frenzy
2009 The Phantom Menace Review
2008 The Recovered
2003 Gorilla Interrupted

TV seriály

2016 re:View (TV seriál)
2013 Best of the Worst (TV seriál)
2011 Half in the Bag (TV seriál)
2007 Lasagna Cat (TV seriál)

Dokumentární

2013 How Not to Make a Movie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Space Cop

Producentská filmografie

Filmy

2012 Titanic Review

Dokumentární

2013 How Not to Make a Movie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 re:View (TV seriál)

Fanoušci tvůrce