foto

Ennis Esmer

  • nar. 29.12.1978 (40 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clara
Nose to Tail
The Go-Getters
2016 Brace for Impact (TV film)
Případ Sloane
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
Ruthless
2014 Big News from Grand Rock
Dirty Singles
2013 Sex po dětech
2009 Unstable (TV film)
2008 Rocker
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Bezstarostný sex
Snowglobe (TV film)
Your Beautiful Cul de Sac Home
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2004 All You Got
Návnada
Starosti starosty
2003 Gepardí kočky (TV film)
Láskou praštěná

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Everybody Hates Kathy (S04E19)
'Ohana (S04E18)
The Night of the Dying Breath (S04E17)
další epizody (11)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Hospies (S05E08)
The Dress (S05E04)
The Plant (S05E03)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E18)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
Hory mají oči (S02E15)
další epizody (7)
Mrtvý bod (TV seriál)
Screech, Thwack, Pow (S04E08)
Case: Sun, Moon, and the Truth (S04E07)
Ca-ca-Candidate for Cri-cri-Crime (S04E06)
další epizody (14)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
další epizody (7)
Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
One Last Card to Play (S03E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
City Folk Under Wraps (S03E08)
Adoring Suspect (S03E06)
Upside Down Craft (S03E03)
další epizody (5)
Red Oaks (TV seriál)
Action! (S03E06)
Paroled (S03E05)
Memories (S03E04)
další epizody (6)
2016 Baroness Von Sketch Show (TV seriál)
Stay for a Drink (S01E05)
Little Big Awesome (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Iluze (S01E09)
Tajné karaoke (S01E07)
další epizody (7)
You Me Her (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
Stuff to Steal, People to Kill (S02E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Nezvaný host (S02E07)
Loupež.com (S01E18)
Red Oaks (TV seriál)
The Verdict (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Lost and Found (S02E08)
další epizody (10)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Eleven (S01E11)
Episode Ten (S01E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Teacup (S01E09)
Branzino (S01E08)
Stain (S01E07)
další epizody (5)
Red Oaks (TV seriál)
Labor Day Luau (S01E10)
The Bar Mitzvah (S01E09)
After Hours (S01E08)
další epizody (10)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (15)
Kurýr (TV seriál)
Krvavé diamanty (S01E06)
2011 The Casting Room (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
World Leader Pretend (S02E10)
2010 Baxter (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
No Quarter (S01E04)
Pilot (S01E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nahota (S03E12)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
Hranice (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
Doctors of Dickology (S03E03)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace