foto

Reza Sixo Safai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Austin Found
2016 The Persian Connection
2014 Meet Me in Montenegro
Sama nocí tmou
2012 Prevertere
2011 Okolnost
2001 Dean Quixote
F-Stops

TV seriály

2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace