foto

Felix Eitner

  • nar. 27.2.1967 (51 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kirschblüten & Dämonen
2015 Elser - mohl změnit svět
Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
2011 Für immer 30 (TV film)
In den besten Jahren (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Hanami - čas kvetoucích třešní
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Liebe auf Kredit (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Am Ende des Schweigens (TV film)
Mein süßes Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tři sestry po německu (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Kommissarin Lucas - Vertrauen bis zuletzt (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Plötzlich wieder 16 (TV film)
2002 Big Ben - Závěrečný hvizd (TV film)
Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Opus
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Tunel
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
Vom Küssen und vom Fliegen (TV film)
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
Der Hochstapler (TV film)
Geheimnis, Das
Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
Schůzka s ďáblem (TV film)
1998 Andrea und Marie (TV film)
Busenfreunde 2 - Alles wird gut! (TV film)
Freiflug (studentský film)
Gegen Ende der Nacht (TV film)
Tatort - Allein in der Falle (TV film)
Trio, Das
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Friedensmission, Die (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
1995 Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
Nur über meine Leiche
Stirb für mich (TV film)
1994 Drei Tage im April (TV film)
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Trauerschnäpper (S03E10)
Die Harz-Komantschen (S03E09)
2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Adalmars Fluch (S03E07)
Der dritte Mann (S03E06)
další epizody (8)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
2010 Wie erziehe ich meine Eltern? – Von Vätern und Töchtern (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1995 Verbrechen, die Geschichte machten

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace