foto

Bruno Bianchi

  • nar. 1955
  • zem. 2.12.2011

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Inspektor Gadget 2
2002 Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
1999 Inspektor Gadget

TV seriály

2001 Šikula a šikulkové (TV seriál)
1984 Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Heathcliff: The Movie

TV seriály

2001 Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
1997 Dobrodružství Olivera Twista (TV seriál)
Princezna Sissi (TV seriál)
1996 Zvídavá rodinka (TV seriál)
1995 Zlomysl (TV seriál)
1992 Gulliverovy cesty (TV seriál)
1986 Popples (TV seriál)
1985 Jayce and the Wheeled Warriors (TV seriál)
MASK (TV seriál)
Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
1984 Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
Rainbow Brite (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace