foto

Billy Magnussen

  • nar. 20.4.1985 (32 let)
    Woodhaven, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aladin
2017 Ingrid Goes West
2016 Birth of the Dragon
The Great Gilly Hopkins
2015 I Smile Back
Most špiónů
Sázka na nejistotu
Šílená matka
2014 A Mighty Nice Man
Čarovný les
Pomsta zelených draků
The Money (TV film)
2013 The East
2012 Mosazná konvice
Surviving Family
2nd Serve
2011 Slečny v nesnázích
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 Choose
Twelve
2009 Blood Night
Slzy radosti
2008 The Elephant Garden

TV seriály

2017 Friends from College (TV seriál)
All-Nighter (E03)
Get Shorty (TV seriál)
A Man of Letters (E05)
Sins of a Chambermaid (E02)
The Pitch (E01)
Snowfall (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
2016 American Crime Story (TV seriál)
The Dream Team (S01E03)
The Run of His Life (S01E02)
From the Ashes of Tragedy (S01E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
V neděli jen to nejlepší (S03E07)
Ging Gang Goolie (S03E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace