foto

Brent Tarnol

  • nar. 2.9.1987 (30 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Avengers of Justice: Farce Wars
2016 Barrio Tales 2
2013 April Apocalypse
2012 Barrio Tales
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
Projekt X
2010 Monster Heroes
2003 Kurs sebeovládání

TV seriály

2010 Tráva (TV seriál)
Bumerang (S06E05)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Mafiosa (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Maturiťák (S01E20)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace