foto

Héctor Colomé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 REC 4: Apokalypsa
2013 Fotbal nade vše
2012 A puerta fría
Dopis Evitě (TV film)
Los días no vividos
2010 Lope - Nezkrotný básník
2009 Flores negras
Hranice ovládání
Luna caliente
Nářek duší
Tritones, más allá de ningún sitio
2008 20-N: Los últimos días de Franco (TV film)
25 karátů
Vítejte ve firmě Farewell-Gutmann
2007 Canciones de amor en Lolita's Club
Ostych
Traumalogía
2006 Všechny polohy lásky
2005 Nejdelší penalta na světě
Obaba
2004 Chatarra
Física II
Krycí jméno: Vlk
2003 Atraco a las 3... y media
Profilaxis
2002 La caja 507
2001 Johana Šílená
1999 La ciudad de los prodigios
1998 La hora de los valientes
1996 Libertarias
Tvé jméno mi zamořilo sny
1989 Caminos de tiza
1987 Redondela
1985 Reina del mate, La

TV seriály

2019 14 de abril. La República (TV seriál)
Palabras contra pistolas (S02E17)
Culpables (S02E16)
Hacia una vida nueva (S02E15)
další epizody (5)
2018 14 de abril. La República (TV seriál)
Vergüenzas (S02E12)
Al amanecer (S02E11)
Secretos (S02E10)
další epizody (12)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
Quién siembra vientos... (S01E13)
Encrucijadas ventajosas (S01E12)
Soledades, búsquedas y otras pequeñas salvaciones (S01E11)
další epizody (13)
2010 Karabudjan (TV seriál)
2009 23-F: Historia de una traición (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
Herederos (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Aída (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1986 Régimen abierto (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky