foto

Jeong-hak Kim

  • nar. 16.2.1972 (47 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nobeureshing
2012 Ganginam
Nemonanwon
2011 Ohjik geudaeman
2009 Busan
Yongseoneun eupda
2008 Kang Cheol-jung: gonggongui jeog 1-1
Teureok
2006 Changgong euro
2004 Bingwoo
2002 A yu redi?
Gonggongui jeok
Pobřežní hlídka
2001 Beonjijeompeureul hada
1999 Tel mi sseomding

TV seriály

2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Saimdang (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
Se yeoja gachoolsodong (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Medikeoltaptim (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
Ne yiootui anae (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
2009 Miseseutawoon nampyeoni jookeossda (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Deulkkot (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Geudaeneun byul (TV seriál)
Haetbit ssodajida (TV seriál)
2002 Hyunjungah saranghae (TV seriál)
1997 Uiga hyeongje (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace