foto

Richard Davalos

  • nar. 5.11.1930
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 8.3.2016 (85 let)
    Burbank, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ninja Cheerleaders
1998 Between the Sheets
1983 Something Wicked This Way Comes
1981 Na život a na smrt
1980 Sador, vládce vesmíru
1979 Hot Stuff
1976 Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
1973 Snatched (TV film)
1971 Blood Legacy
1970 Brother, Cry for Me
Kellyho hrdinové
1969 Pit Stop
1967 Frajer Luke
1962 The Cabinet of Caligari
1960 All the Young Men
1955 I Died a Thousand Times
Na východ od ráje
Pronásledování na moři

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quest, The (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Littlest Hobo (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 East of Eden: Art in Search of Life - a.z.
James Dean: Forever Young - a.z.
20 to 1 (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1985 American Masters (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace