foto

Jérôme Enrico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cerise
2012 Hašišbába
2010 Mon père, Francis le Belge (TV film)
2009 Zatmění Země (TV film)
2001 L'Origine du monde
1996 Échappée belle (TV film)
1981 Rat noir d'amérique, Le

TV seriály

1993 Alice Neversová (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Cerise
2012 Hašišbába
2001 L'Origine du monde
2000 Prise au piège (TV film)
1996 Échappée belle (TV film)
1981 Rat noir d'amérique, Le

TV seriály

2008 Seconde chance (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace