foto

Peggy Ann Garner

  • nar. 3.2.1932
    Canton, Ohio, USA
  • zem. 16.10.1984 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 This Year's Blonde (TV film)
1978 Betrayal (TV film)
Svatba
1966 Cat, The
1963 Patriots, The (TV film)
1956 Black Forest, The
1954 Black Widow
Eight Witnesses (TV film)
1951 Teresa
1949 Bomba, the Jungle Boy
The Big Cat
The Lovable Cheat
1948 The Sign of the Ram
1947 Daisy Kenyon
Thunder in the Valley
1946 Home, Sweet Homicide
1945 Junior Miss
Nob Hill
V Brooklynu roste strom
1944 The Keys of the Kingdom
1943 Jana Eyrová
1942 Eagle Squadron
The Pied Piper
1940 Abraham Lincoln
1939 Blondie Brings Up Baby
In Name Only
1938 Little Miss Thoroughbred

TV seriály

1977 Lou Grant (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Tate (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Two Girls Named Smith (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1997 20th Century-Fox: The First 50 Years (TV film) - a.z.
1982 Hollywood's Children - a.z.

TV pořady

1995 Private Screenings (TV pořad) - a.z.
1965 The Dating Game (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1950 Penthouse Party (TV pořad)
Star of the Family (TV pořad)
The Faye Emerson Show (TV pořad)
The Kate Smith Hour (TV pořad)
1949 Leave It to the Girls (TV pořad)
Twenty Questions (TV pořad)
Versatile Varieties (TV pořad)
1948 Hollywood Screen Test (TV pořad)
The Eyes Have It (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)
Who Said That? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace