foto

Miguel Ángel Fuentes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Al Acecho del Leopardo
2006 Cansada de besar sapos
2004 Charros
Hugoool
2001 Kokain
Mexičan
2000 Cerebro
1999 Ley de Herodes, La
Sánchez no se lo merece
1998 Šimpanz Mookie
1997 Baúl lleno de miedo, Un
1993 Pistolníci
1991 Codicia mortal
Umění zabíjet
1990 Amor conservador
1989 Mi pistola y tus esposas
1988 Deathstalker III – Nájezdníci z pekla
1987 Horké pronásledování
1986 Bláznivá hranice
Firewalker
Hoříci oceán (TV film)
Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
Mission Kill
Secuestro de Lola, El
Venganza del rojo, La
Zázraky
1985 Amenaza roja
Enemigos a muerte
Masacre en el río Tula
Secuestro sangriento
1984 Frankenstein's Great Aunt Tillie
Zločiny mužů
1982 Fitzcarraldo
Nerovný zápas
1981 Caveman
Zelený led
1980 Las grandes aguas
Morir de madrugada
Puma člověk
Tentadoras, Las
1979 Manaos
Milagro en el circo
1978 Los de abajo
The Bermuda Triangle
1977 Divinas palabras
1969 Santo en la frontera del terror

TV seriály

2017 Run Coyote Run (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Ni contigo ni sin ti (TV seriál)
2010 Město ztracených (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2005 La Madrastra (TV seriál)
Peregrina (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
Seducción (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Mexican Slayride (S01E01)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky