foto

David Warshofsky

  • nar. 23.2.1961 (59 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blonde
2017 Pouto
True Blue
Večeře s Beatriz
Wilson
2016 Podfukáři 2
The Hollow
Valeria
2015 Stockholm, Pennsylvania
Superior
2014 96 hodin: Zúčtování
Smrt v labyrintu
2013 Kapitán Phillips
Podfukáři
2012 Lincoln
Mistr
Small Apartments
2011 Budoucnost
Ptáčata
2010 Fair Game
Nezastavitelný
2009 Veřejní nepřátelé
2008 96 hodin
American Violet
2007 Až na krev
2006 Stávka (TV film)
Zběsilý útěk
2004 Nejlepší zloděj světa
2002 Bombakšeft
Životní rychlost
2001 Neříkej ani slovo
Slez ze stromu
2000 Endsville
1999 Sběratel kostí
The Minus Man
1998 Jasná lež (TV film)
1997 G. I. Jane
Tváří v tvář
1993 Skinner
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1989 Narozen 4. července
Poslední útěk do Brooklynu
Rodinný podnik
Suffering Bastards

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
The Dex Factor (S01E13)
Dirty Dexy Money (S01E12)
2019 It's Not About Jimmy Keene (TV seriál)
Sněží! (TV seriál)
The More You Make (S03E02)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Skandál (TV seriál)
A Stomach for Blood (S06E08)
A Traitor Among Us (S06E07)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Všichni zahyneme (S02E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Man's Best Friend (E03)
The Battle Creek Way (E01)
2013 Mob City (TV seriál)
Red Light (E03)
Zákon gangu (TV seriál)
Poenitentia (S06E03)
One One Six (S06E02)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Dárce (S10E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Father's Shadow (S13E13)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hezké holky (S04E09)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
Médium (TV seriál)
Apocalypse... Now? (S05E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Konec hlídky (S03E15)
2006 První prezidentka (TV seriál)
Wind Beneath My Wing (E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj oběd (S05E20)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Siréna (S06E03)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Vendetta (S14E21)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Podraz (S03E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Who Let the Dogs Out? (S12E01)
2000 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross chodil se studentkou (S06E18)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Koně se také léčí (S05E03)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kovbojové a kozáci (S02E14)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
1995 Policie New York (TV seriál)
One Big Happy Family (S03E03)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Šťastné a veselé (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky