foto

Philippe Khorsand

  • nar. 17.2.1948
    Paříž, Francie
  • zem. 29.1.2008 (59 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Musée haut, musée bas
2004 Victoire
2001 Kdo jinému jámu kopá (TV film)
2000 L' affaire Marcorelle
Total western
1998 Don Juan
Si je t'aime, prends garde à toi
1997 Páni, nebo kluci?
1996 Hommes, femmes, mode d'emploi
Povolání: Učitel
1995 Bídníci 20. století
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Misanthrope, Le (TV film)
Pomsta jedné plavovlásky
1993 Touha po zlatě
Zachraň se kdo můžeš!
1992 Tableau d'honneur
Vacances au purgatoire (TV film)
Číslo
1991 Des cadavres à la pelle (TV film)
1990 La femme fardée
1989 Banquet, Le (TV film)
Fantômes sur l'oreiller (TV film)
Mes meilleurs copains
Neobyčejná dobrodružství obyčejného tatínka
1988 Années sandwiches, Les
Corps z'a corps
Palace (TV film)
1987 Oreilles entre les dents, Les
Pěstuj si pravačku
Septième ciel
1986 Frères Pétard, Les
Sauve-toi, Lola
Tříkrálový koláč
1984 Batailles (TV film)
P'tit Con
Pomsta opeřeného hada
1983 Edith a Marcel
Otec & otec
Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
Zig-Zag Story (Et la tendresse ? Bordel ! n°2)
1982 Casting
T'empęches tout le monde de dormir
1981 Gros oiseau, Le (TV film)
1980 Inspektor Popleta
Nous ne l'avons pas assez aimée (TV film)
1979 Mors aux dents, Le
Rien ne va plus
1977 Lâche-moi les valseuses!...
1976 Hippopotamours, L'
1971 V rytmu valčíku

TV seriály

2007 Úžasná rodina (TV seriál)
La Famille s'agrandit (S07E03)
Vacances marocaines (S07E02)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2006 Úžasná rodina (TV seriál)
Un nouveau départ (S06E03)
L'Enfer au paradis (S06E02)
Rien ne va plus (S06E01)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Le Goût de la vie (S05E03)
Un Beaumont peut en cacher un autre (S05E02)
Des invités encombrants (S05E01)
Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři esa (E39)
2000 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Départ (S04E03)
Panique à bord (S04E02)
Le Clash (S04E01)
1996 Úžasná rodina (TV seriál)
Beaumont de père en fils (S03E03)
L'amour en vacances (S03E02)
Nicolas s'en va-t-en guerre (S03E01)
1993 Úžasná rodina (TV seriál)
Dure, dure la rentrée (S02E03)
Des vacances mouvementées (S02E02)
Bonnes et mauvaises surprises (S02E01)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Des jours ça rit, des jours ça pleure (S01E03)
Des vacances orageuses (S01E02)
Les Parents disjonctent (S01E01)
1989 David Lansky (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál)
M'as-tu-vu? (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace