foto

Hugh Thompson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hopeless Romantic
Splinters
2017 Touched
2015 Across the Line
2013 Copperhead
2009 Mořský vlk (TV film)
2008 Growing Op
Strom v srdci (TV film)
2007 Bez slitování
Sněžní andělé
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Stone's Throw, A
2005 Christmas Blessing, The (TV film)
Naši otcové (TV film)
Past (TV film)
Whole New Thing
2003 Another Country (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
Society's Child (TV film)
Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Ukradený zázrak (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Tragédie letu 111 (TV film)
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
Lekce (TV film)
Maximální riziko
1995 Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
1989 Hledání zázraků (TV film)
Moře lásky

TV seriály

2013 Forgive Me (TV seriál)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Nepotrestaný (S02E07)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zlomky a náznaky (S01E07)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Business as Usual (S02E01)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 October 1970 (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Once Upon a Time in the West (S04E06)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Vstup zakázán/Levitace člověka (S01E06)
Traders (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace