foto

Steven Yaffee

  • nar. 28.7.1986 (34 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The House on Carter Road
2019 Heavy
2017 Space & Time
2016 Golden Boys
Vražedný bestseller (TV film)
2013 'A Fish Story'
The Twelve Trees of Christmas (TV film)
2010 Toilet
Unrivaled
Verona
2009 Diverted (TV film)
2008 Coopers' Camera
Growing Op

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Life and Limb (S03E05)
2018 Carter (TV seriál)
Kiki-Loki (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Breakdown (S13E11)
2017 The Mist (TV seriál)
Show and Tell (E03)
Withdrawal (E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Závody (S02E01)
The Expanse (TV seriál)
Cascade (S02E10)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrt doktora Ogdena (S07E18)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
School's Out (S02E16)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Combat Hospital (TV seriál)
Welcome to Kandahar (E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Zkušební doba (S03E02)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Za bílého dne (S01E05)
Flashpoint (TV seriál)
Follow the Leader (S03E03)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Majority Rules! (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky