foto

Christina Ulloa

  • nar. 5.9.1982 (37 let)
    Whittier, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wedding Invitation
2016 Gala & Godfrey The Classics
2012 Holiday Road
2011 247°F

TV seriály

2016 Americká manželka (TV seriál)
2015 Social Status (TV seriál)
2011 The Protector (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Greek (TV seriál)

Galerie (11)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky