foto

Robert Pulcini

  • nar. 24.8.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Things Heard & Seen
2015 Ten Thousand Saints
2012 Imogene
2011 Cinema verite (TV film)
2010 Poslední gigolo
2007 Holka na hlídání
2003 Můj svět

TV seriály

2019 Boj o moc (TV seriál)
Safe Room (S02E04)
Shameless (TV seriál)
You'll Know the Bottom When You Hit It (S09E12)

Dokumentární

2015 The New Yorker Presents (TV seriál)
2006 Wanderlust (TV film)
2002 Hello, He Lied & Other Truths from the Hollywood Trenches (TV film)
2000 Young and the Dead, The
1997 Off the Menu: The Last Days of Chasen's
1995 VH1 Legends (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Můj svět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky