foto

Brian Welsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Beats
2016 The Rack Pack
2014 Glasgow Girls
2010 In Our Name
2009 Kin

TV seriály

2013 Mayday (TV seriál)
The Escape Artist (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Beats
2014 Glasgow Girls
2010 In Our Name
2009 Kin
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace