foto

Burgess Jenkins

  • nar. 24.10.1973 (47 let)
    Winston-Salem, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Uncle Frank
2019 First Lady
If You're Gone
Noelle
2017 Christmas on the Coast
Mountain Top
2015 I Am Potential
StaleMate
2014 Hero
Red Dirt Rising
2013 Jimmy
Susie
2012 Kóma (TV film)
2011 Heart of Christmas, The (TV film)
Klíčová osoba
The Shunning (TV film)
2010 The Trial
Vezmi si mě (TV film)
Vánoční duch (TV film)
2009 In/Significant Others
Moje falešná svatba (TV film)
Vault of Darkness
Wesley
2007 Krvavá sklizeň
Vraždící monstrum
2006 Sea of Fear
2000 Unshackled
Vzpomínka na Titány

TV seriály

2013 Army Wives (TV seriál)
All or Nothing (S07E13)
Damaged (S07E12)
Adjustment Period (S07E11)
další epizody (12)
2012 Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
Pilot (S01E01)
Revoluce (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Post and Prejudice (S03E08)
Onward Christian Soldier (S03E07)
One Tree Hill (TV seriál)
Show Me How to Live (S06E22)
A Kiss to Build a Dream On (S06E21)
I Would for You (S06E20)
další epizody (6)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain) (S06E12)
You've Dug Your Own Grave, Now Lie in It (S06E05)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nevhodné chování (S08E06)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
True Love (S03E23)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Sacred Hearts
2013 Find a Way

Producentská filmografie

Filmy

2014 Hero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky