foto

Yanna McIntosh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledaže
2015 Antony and Cleopatra (divadelní záznam)
2012 Bloodwork
2008 Videsh
Zatmění slunce (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Naše dcera
They Come Back (TV film)
2006 Doomstown (TV film)
Rtěnka (TV film)
Strážce
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Chasing Freedom (TV film)
Napravitelné chyby (TV film)
2002 John Q.
Krysy (TV film)
Žár mládí (TV film)
2001 Přijatelné riziko (TV film)
Vražda v čínské čtvrti
Úplné odhalení
2000 Strašidelná vila
Úmyslný čin (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Divná spravedlnost (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Život v deltě
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Congregation (S03E12)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Necropolis (S03E06)
2014 Working the Engels (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
2013 Saving Hope (TV seriál)
The Face of the Giant Panda (S02E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Koncovka (S03E08)
Stín pochybnosti (S03E05)
Otevřená záležitost (S03E03)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Training Camp (S01E05)
2009 The Line (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace