foto

Clément Harari

  • nar. 10.2.1919
    Káhira, Egypt
  • zem. 16.5.2008 (89 let)
    Sèvres, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Černý diamant
2004 Velká role
1998 Vlak života
1997 Zamilovaná čarodějka
1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1991 Clés du paradis, Les
Isabelle Eberhardt
Milena
Modrá nota
1990 Goutte d'or, La (TV film)
Nuit des fantômes, La (TV film)
Une fille d'Ève (TV film)
1989 J'aurais jamais dû croiser son regard
Radio Corbeau
1988 Palace (TV film)
1987 Saxo
1986 Monte Carlo (TV film)
1984 Děvka
Louisiana (TV film)
1983 Na příkaz krále (TV film)
Tout le monde peut se tromper
1982 Let orla
1981 Docteur Jekyll et les femmes
Tais-toi quand tu parles!
1980 Inspektor Popleta
Mont-Oriol (TV film)
Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1979 Gros câlin
Ils sont grands, ces petits
Les égouts du paradis
1978 Dívka v modrém sametu
Lulu (TV film)
Once in Paris...
1977 Pochoduj nebo zemři
Rossel et la commune de Paris (TV film)
1975 Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 Hořčice mi stoupá do nosu
Nuits rouges
1973 Défense de savoir
1972 Mauprat (TV film)
1971 Macédoine
Valparaiso, Valparaiso
1969 Faites donc plaisir aux amis
1967 Antoine et Cléopâtre (TV film)
Huckleberry Finn (TV film)
Monkeys, Go Home!
1966 Roger la Honte
Trojitý kříž
1965 Marie Curie - Une certaine jeune fille (TV film)
Passeport diplomatique agent K 8
Pleins feux sur Stanislas
Spie uccidono a Beirut, Le
Zločin v expresu
1964 Gorilles, Les
Sursis pour un espion
1963 Aventures de Salavin, Les
Bricoleurs, Les
Des frissons partout
Le Chemin de Damas (TV film)
Šaráda
1962 Nejdelší den
Nůž v ráně
Scorpion, Le
Ďábel a desatero
1961 Cause toujours, mon lapin
Fanny
La fête espagnole
Tak dlouhá nepřítomnost
1960 Saint mène la danse, Le
1959 Arrêtez le massacre
Nuit des espions, La
1958 Cargaison blanche
La fille de la pluie (TV film)
Me and the Colonel
Tamango
V případě neštěstí
Échec au porteur
1957 Les Louves
Marchands de filles
Que les hommes sont bêtes
Špioni
1956 C'est arrivé à Aden
Mon curé chez les pauvres
Napříč Paříží
1955 Ca va barder
1952 C'est arrivé à Paris

TV seriály

2001 Maigret (TV seriál)
Maigret a otevřené okno (E36)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1989 Or du diable, L' (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Homme sans visage, L' (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Malle de Hambourg, La (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1968 Thibaud (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
1964 Alerte à Orly (TV seriál)
Beaux yeux d'Agatha, Les (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
Inspektor Leclerc (TV seriál)
1960 Le Fils du cirque (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace