foto

DeRay Davis

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 How High 2 (TV film)
2017 All Eyez on Me
Grow House
Starship Troopers: Záchrana Marsu
2016 Holičství 3: Nový sestřih
Meet the Blacks
Wild for the Night
2015 My Favorite Five
2013 A Very Larry Christmas
2012 21 Jump street
2011 Velký skok
2010 Dostaň ho tam
My Girlfriend's Back
Pod jednou střechou
2009 3 of Us
Frankenhood
Starý páky
Tak si představ
2008 Poloprofesionál
2007 Kněz je poděs
Krycí jméno: Čistič
The Hit
V rytmu stepu
2006 Scary Movie 4
Who Made the Potatoe Salad?
Škola svádění
2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (video kompilace)
Mlha
2004 Full Clip
Holičství 2
Jimmy Glick v Lalawoodu
Rodinka na tripu
The Seat Filler
2002 Frank McKlusky
Holičství
Play'd: A Hip Hop Story (TV film)

TV seriály

2018 Sněží! (TV seriál)
Surrender (S02E08)
The Offer (S02E06)
Serpiente (S02E05)
další epizody (7)
2015 Empire (TV seriál)
The Devils Are Here (S02E01)
Dangerous Bonds (S01E05)
2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Rafi and Dirty Randy (S05E04)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2005 The Boondocks (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Čínská čtvrť (S02E06)
2004 Judge Mooney (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Dokumentární

2017 DeRay Davis: How to Act Black (TV film)
2013 Black Rose That Grew Through Concrete, A
2007 Beef 4
1992 HBO First Look (TV seriál)

Hudební videoklipy

2008 Ludacris feat. Chris Brown & Sean Garrett - What Them Girls Like (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 DeRay Davis: How to Act Black (TV film)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 All Def Comedy (TV pořad)
2009 The Brian McKnight Show (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1992 BET's Comicview (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace