foto

Becky Wu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Links of Life
2017 Bodied
2014 Anita Ho
Mall
2012 Keye Luke
2011 Fixing Pete (TV film)

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Watch over Me (S11E17)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nechat jít (S01E02)
Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
Tohle jsme my (TV seriál)
Holčičky (S03E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Noc odhalí pravdu (S09E09)
2016 Colony (TV seriál)
Geronimo (S01E05)
Blind Spot (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S06E04)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Odchod z domova (S11E22)
2013 The Working Dead (TV seriál)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
Nářek čarodějnice (S08E06)
další epizody (4)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ghost (S01E02)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Yielding (S01E03)
Healing Time (S01E02)
Eleventh Hour (TV seriál)
Olfactus (E17)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Endless Love (S04E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky