foto

Becky Wu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodied
2014 Anita Ho
Mall
2012 Keye Luke
2011 Fixing Pete (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nechat jít (S01E02)
Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
Tohle jsme my (TV seriál)
Katie Girls (S03E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Mai ka po mai ka 'oia'i'o (S09E09)
2016 Colony (TV seriál)
Geronimo (S01E05)
Blind Spot (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 4 (S06E04)
2013 The Working Dead (TV seriál)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
Nářek čarodějnice (S08E06)
další epizody (4)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ghost (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace