foto

Pierre Doris

  • nar. 29.10.1919
    Paříž, Francie
  • zem. 27.10.2009 (89 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Des croix sur la mer (TV film)
1992 Mes coquins (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
1990 Outremer
Pépé la gâchette (TV film)
1988 Le diable rose
1987 Idiots, Les (TV film)
1986 Coeur du voyage, Le (TV film)
Dressage
Guerre du cochon, La (TV film)
1985 Mistři gagu
1984 Battling le ténébreux (TV film)
Fils des alligators, Les (TV film)
1983 Emir préfère les blondes, L'
On l'appelle catastrophe
Planqués du régiment, Les
1982 Bude to bolet
En votre aimable règlement (TV film)
On n'est pas sorti de l'auberge
Ours en peluche, L' (TV film)
Ralentir école (TV film)
1981 San-Antonio ne pense qu'à ça
1980 Tarendol (TV film)
1979 Histoires de voyous: La belle affaire (TV film)
Ville des silences, La
1978 Amours sous la révolution: Les amants de Thermidor, Les (TV film)
Freddy
Robert Macaire (TV film)
1976 Slavný den
1975 Le docteur noir (TV film)
Mais où sont passées les jeunes filles en fleurs
Rôtisserie de la reine Pédauque, La (TV film)
1974 Führer en folie, Le
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Monsieur Pompadour (TV film)
Pierre et Jean (TV film)
1972 Guerre des espions, La
1970 Lettres de mon moulin, Les (TV film)
1969 Aux frais de la princesse
Bruno, l'enfant du dimanche
Slogan
1968 La permission
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1966 Trois enfants... dans le désordre
1965 Bonne occase, La
Déclic et des claques
Les mordus de Paris
Misère et la gloire, La (TV film)
Petit monstre, Le
Whisky y vodka
1964 Assassin viendra ce soir, L'
Do toho, do toho!
Gorilles, Les
Requiem pour un caïd
1963 Clémentine chérie
Dobrý král Dagobert
Holky na motorkách
Honba za kytarami
Les veinards
Porteuse de pain, La
1962 Empire de la nuit, L'
1961 Dans la gueule du loup
Le Sahara brûle
1960 Business
Dans l'eau qui fait des bulles
Fortunat
1959 Cigarettes, whisky et petites pépées
Julie la rousse
Messieurs les ronds de cuir
1958 En légitime défense
1957 L'Amour est en jeu
Smolař
Triporteur, Le

TV seriály

1988 Homme à tout faire, L' (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1974 Un curé de choc (TV seriál)
1973 Temps de vivre, le temps d'aimer, Le (TV seriál)
1971 La maison des bois (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1966 Gerfaut (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)

Dokumentární

1978 Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres

Host

TV pořady

1975 Système 2 (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace