foto

Ivo Gregurevič

  • nar. 7.10.1952
    Orašje, Bosna i Hercegovina, Jugoslávie
  • zem. 1.1.2019 (66 let)
    Zagreb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 General
2018 Osmi povjerenik
2017 Agape
Catalina
Chlapi nepláčou
2016 The Final Barrier
Šťastné a veselé
2015 Imena visnje
2014 Sekáč
2013 Šuti
2011 Josef
Pokoj 304
Táta
2009 Metastázy
Ta tvoja ruka mala
Černí
2008 Kino Lika
2007 Konji vrani
Kradljivac uspomena
Skutečný zázrak
2006 Duh u mocvari
Melounová stezka
Ne pitaj kako! (TV film)
2005 Co je muž bez kníru?
Otac
Pod vedrim nebom
Što je Iva snimila 21. listopada 2003
2004 Duga mracna noc
2003 Infekcija
Ispod crte
Svědkové
Tady
2002 Ne dao Bog veceg zla
Serafin, svjetionicarev sin
2001 Ajmo zuti (TV film)
Holding
Kraljica noci
Posljednja volja
Sami
2000 Je li jasno prijatelju?
Mlijecni put
Nebo sateliti
Srce nije u modi
1999 Bogorodica
Crvena prašina
Duch maršála Tita
Transatlantik
Četverored
1998 Kad mrtvi zapjevaju
Tri muskarca Melite Zganjer
1997 Božić u Beču
Rusko meso
1996 Andjele moj dragi
Prepoznavanje (TV film)
Sedma kronika
Sokica (TV film)
1995 Isprani
Mrtva tocka (TV film)
Olovna pričest (TV film)
1994 Svaki put kad se rastajemo (TV film)
Vukovar se vraca kuci
1993 Dok nitko ne gleda
I dok je srca, bit ce i Kroacije! (TV film)
Kontesa Dora
1992 Luka
1991 Fragmenty
Priča iz Hrvatske
Čaruga
1990 Stela
1989 Diploma za smrt
Djavolji raj
Hamburg Altona
Leo i Brigita (TV film)
1988 Gospodski zivot Stipe Zvonareva (TV film)
Sokol ga nije volio
Zivot sa stricem
1987 Kraljeva zavrsnica
Osudjeni
1986 Večerní zvony
1985 Crveni i crni
1984 Duet za jednu noc (TV film)
1983 Hildegarda (TV film)
Treci kljuc
1982 Kiklop
1981 Visoki napon
1979 Dobytí svobody
Gradilište (TV film)
Rozohnění
1978 Zavicaj - Vladimir Nazor
1977 Ne naginji se van

TV seriály

2017 Strážce hradu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Dobrodosli u Orient Express (TV seriál)
2010 Tito (TV seriál)
2009 Jesen stiže, dunjo moja (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
2006 Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
Tata i zetovi (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)
2002 Novo doba (TV seriál)
2000 Nasi i vasi (TV seriál)
1988 Vecernja zvona (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Duvanski put (TV seriál)
Splitská historie (TV seriál)
1978 Mačak pod šljemom (TV seriál)
1975 Đavolje merdevine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky