foto

Jurij Beljajev

  • nar. 28.8.1947 (72 let)
    Poltavka, Omská oblast, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uskolzajuščaja žizň (TV film)
2016 Petrovič (TV film)
Rjadom s nami
2013 Meňa eto ně kasajetsja
2010 Kandahár
Pravosudije volkov
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Taras Bulba
2008 Bomžicha (TV film)
Nikto, krome nas…
Reportery
Učitěl v zakoně (TV film)
2007 Kuka
2006 A Vy jemu kto? (TV film)
2005 Na útěku
2004 32-e děkabrja (TV film)
2001 Lvinaja dolja
Ťomnaja noč
2000 Kapitánská dcerka
1997 Vor
1995 Pesa dlja passažira
1994 Doždi v okeaně
Nězabudki
1993 Eta ženščina v okně...
1991 Atentát na cara
Umirať ně strašno
Циники
1988 Sluha
Věrni zůstaneme
1987 Bitva na Baltu
Единожды солгав
1986 Aeroport so služebnogo vchoda
Sošedšije s něbes
1985 Čužie zdes ně choďjat
1984 Vítězství
1983 Tayna Chyornykh drozdov
1979 V tygřích stopách

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Chimik (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja (TV film)
1997 Prokljaty i zabyty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky