foto

Vanni Corbellini

  • nar. 6.2.1955 (64 let)
    Turín, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Eravamo solo mille (TV film)
2006 Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2001 Antonie (TV film)
Senza confini (TV film)
2000 Der Kapitän - Das Geheimnis der Viking (TV film)
Film
1995 Morte di una strega (TV film)
1993 Cherchez la femme (TV film)
Dov'eri quella notte (TV film)
Villa Maltraversi (TV film)
1992 Posto freddo in fondo al cuore, Un (TV film)
1991 Isimeria
1990 Modì
1988 Topení po číslech
1987 Architektovo břicho
Le foto di Gioia
1983 Colpire al cuore
Paesaggio con figure

TV seriály

2011 Rossella (TV seriál)
2008 Zodiaco (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
2001 Una donna per amico 3 (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1992 Edera (TV seriál)
Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1991 Ragnatela, La (TV seriál)
1990 Chobotnice 5 (TV seriál)
Il giudice istruttore (TV seriál)
Vítězství lásky (TV seriál)
1989 Disperatamente Giulia (TV seriál)
1987 Turno di notte (TV seriál)
1986 Symphonie (TV seriál)
1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Fear of Drowning