foto

Polly Cole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Amber Lake
2009 Cook County
2004 Hříšný tanec 2
2001 Na čem nejvíc záleží

TV seriály

2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
I Love You, Tommy Brown (S07E17)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1997 Zbraň (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace