foto

Larry Haines

  • nar. 3.8.1918
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 17.7.2008 (89 let)
    Delray Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Tank
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)
1974 Country Girl, The (TV film)
1973 Sedm a víc
1968 Podivný pár

TV seriály

1988 Starting from Scratch (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1980 Phyl & Mikhy (TV seriál)
1977 On Our Own (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 First Hundred Years, The (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace