foto

Peter Templeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Not Suitable for Children
2005 Saviour, The

TV seriály

2019 Five Bedrooms (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Love Will Find a Way (S04E08)
It's Kissing Time (S04E07)
2018 Wanted (TV seriál)
Hadí kůže (S03E03)
Zajížďka (S03E02)
Pod zámkem (S03E01)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2016 Wanted (TV seriál)
My a oni (S01E03)
Utíkej, Lolo (S01E02)
Chelsea a Lola (S01E01)
2014 Old School (TV seriál)
2008 Bogan Pride (TV seriál)
2007 Lockie Leonard (TV seriál)
Marx and Venus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky