foto

Peter Templeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Not Suitable for Children
2005 Saviour, The

TV seriály

2016 Wanted (TV seriál)
2014 Old School (TV seriál)
2008 Bogan Pride (TV seriál)
2007 Lockie Leonard (TV seriál)
Marx and Venus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace