foto

Andrew Marr

  • nar. 31.7.1959 (60 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Duchess of Malfi, The (divadelní záznam)
2003 Richard II (TV film)

TV seriály

2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Třetí světová válka (S01E05)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Dokumentární

2017 Já a můj mozek (TV film) - mod.
2015 Winston Churchill - Krev a pot (TV film)
2013 Sir David Frost: That Was the Life That Was (TV film)
The Making of Merkel with Andrew Marr (TV film)
2012 Dějiny světa (TV seriál)
The Diamond Queen (TV seriál)
2010 Darwin's Dangerous Idea (TV seriál)
JFK: The Making of Modern Politics (TV film)
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál)
2008 Britain from Above (TV seriál)
2007 Concert for Diana (koncert)
2005 The 50 Greatest Documentaries (TV film)
2003 Grumpy Old Men (TV seriál)
2002 Great Britons (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 The Making of Merkel with Andrew Marr (TV film)
2012 The Diamond Queen (TV seriál)
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Dokumentární

2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace