foto

Wes Chatham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plán útěku 2
2016 All I See Is You
2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
Zkrocení koně
2014 Děs po setmění
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2013 This Thing with Sarah
2012 The Philly Kid
2011 Husk
Černobílý svět
2008 W.
2007 V údolí Elah
2003 Pokušení

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Fallen World (S03E11)
další epizody (13)
2017 The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
další epizody (12)
Hand of God (TV seriál)
What a Man Can Be (S02E09)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)
Hand of God (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Politická hra (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace