foto

Michael Hagerty

  • nar. 29.6.1971 (49 let)
    Torrance, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Leave
2003 Krysy
2001 Elita
2000 Camera
North Beach
1999 Last Big Attraction, The

TV seriály

2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zpětný náraz (S05E16)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Mrkání (S01E01)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Past (S03E05)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje oblíbená kapela (S03E02)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
To Green, with Love (S03E16)
Crime and Punishment (S03E15)
Valentine's Day Massacre (S03E14)
Chameleon (TV seriál)
Pravidla hry (S04E08)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nejdražší Bobby (S09E18)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Dark Days Night (E04)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 Raising Miranda (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky