foto

Emily Bett Rickards

  • nar. 24.7.1991 (25 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se a vyrůstala na krásném západním pobřeží Kanady. Vzhledem k tomu, že od útlého dětství, byla zanícený pozorovatel chování a módního stylu lidí - nebylo pro nikoho žádným překvapením, že její budoucnost je na filmovém plátně. Vždy s touhou být v záři reflektoru filmové scény ve Vancouveru, pilně pracovala na své lásce k herectví a dala svůj sen do pohybu! I s vědomím, že to bude obtížná cesta, její chuť a vytrvalost nikdy nezeslábla a se svými kolegy herci pokračuje v práci a průzkumu možností zdokonalení se do dnes.

Její kariéra začala v dětství, kdy se Emily-Bett Rickardse ponořila do hudebního divadla a tance. Díky touze formálně začít jednat a více expandovat, vystudovala vysokou školu předčasně a vyrazila do Vancouveru na filmovou školu Essentials dokončit herectví. Brzy po ukončení studia, navštěvovala konkurs otevřenou výzvu a získala prvního agenta. Od té doby se zaměřuje na zdokonalení svého profilu a stala se fascinovanou pozorovatelkou lidského chování jak ve světě herectví, tak ve skutečném světě kolem sebe.

Největšího dosavadního úspěchu se ji dostalo v seriálu Arrow, kde si zahrála roli vtipné, inteligentní počítačové specialistky a ,,hackera".

vobbov

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axis
Slumber
2016 Sidekick
Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
2015 Brooklyn
Normal Doors
2014 Dakota's Summer
2013 Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
2012 Flicka: Country Pride
Random Acts of Romance

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Missing (S05E22)
Honor Thy Fathers (S05E21)
další epizody (14)
2016 Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (23)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
River of Time (S01E14)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
Paradox (S03E02)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
All Star Team Up (S01E18)
Vixen (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Going Rogue (S01E04)
2013 Arrow: Blood Rush (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (21)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Odkaz (S01E06)
další epizody (5)
2011 Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace