foto

Wayne Robson

  • nar. 29.4.1946
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 4.4.2011 (64 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Servitude
2010 Nový začátek (TV film)
2009 Mořský vlk (TV film)
Survival of the Dead
Timekeeper, The
2008 Neuvěřitelný Hulk
Svatební horečka (TV film)
2007 In Between
Pach krve 2: Cesta nikam
Střet
2006 Dům na Bay Street (TV film)
Miss Spider: Princ, princezna a včelka (TV film)
2005 Anne: Journey to Green Gables
Bezva prachy (TV film)
2004 Starosti starosty
2003 Cold Creek Manor
Miss Spider - Film (TV film)
Pach krve
2002 Duct Tape Forever
Interstate 60
Jak jsem se protloukal (TV film)
Kouzlo obyčejného života (TV film)
2001 Tajemný ostrov (TV film)
2000 Harlanská válka (TV film)
Redwall: The Movie (TV film)
The Highwayman
1999 Babar král slonů
Rocky Marciano (TV film)
The Girl Next Door (TV film)
Vendeta (TV film)
1998 Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
1997 Kostka
Marie Curie: More Than Meets the Eye (TV film)
Pippi Punčochatá
Utrpení
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Giant Mine (TV film)
Odejít jako vrah
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
Uloupená srdce
1995 Banda na výletě
Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Dolores Claiborneová
Dostihy (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
1994 April One
Farmáři (TV film)
Hlavní zprávy (TV film)
1993 The Diviners (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
1991 Bingo
In the Nick of Time (TV film)
Kletba Vikingova hrobu (TV film)
1990 Love & Murder
Záchranáři u protinožců
1989 Buying Time
Moji rodiče
Odepřená spravedlnost
Sbohem, blues
1988 Candy Mountain
Something About Love
1987 A potom zemřeš
Goofballs
Really Weird Tales (TV film)
Smrtící dech zimy
Tichá domácnost
1986 Bullies
Mania (TV film)
1985 Jimmy Valentine (TV film)
Kouzelné Vánoce
Líbá, Mary (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje
Just the Way You Are
Paní Soffelová
1982 Boys and Girls
Grey Fox, The
1981 Nevhodné informace
1980 Pepek námořník
1977 Flashpoint
1971 McCabe a paní Millerová

TV seriály

2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krev a hry (S03E07)
2009 Good Germany, The (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Smrtící dýka (S02E02)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
Redwall (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Emily of New Moon (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Pippi Longstocking (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Labyrint (S02E17)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Franklin (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Highlander: The Animated Series (TV seriál)
Mighty Jungle, The (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)
Rupert (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Family Rivalry (S02E07)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Felicity's Challenge (S01E11)
Maniac Mansion (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Town Where No One Got Off (S01E04)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Báječná parta (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace