foto

Josephine Byrnes

  • nar. 28.12.1966 (52 let)
    Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Matrix Reloaded
2002 Černí a bílí
2001 Muž, který soudil Boha
2000 Waiting at the Royal (TV film)
1997 Kangaroo Palace (TV film)
Oscar a Lucinda
1995 Singapore Sling: Midnight Orchid (TV film)
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
Singapore Sling: Road to Mandalay (TV film)
1993 Podvodníci
1990 Great Air Race, The (TV film)
Hlubiny srdce (TV film)
More Winners: His Master's Ghost (TV film)

TV seriály

2001 Ponderosa (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1991 Brides of Christ (TV seriál)
Odvrácená strana ráje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace