foto

Jacqueline Kim

  • nar. 31.3.1965 (53 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Advantageous
2005 Červené dveře
2002 Charlotte Sometimes
2001 Hollywood Sign, The
2000 Nebezpečná operátorka
1999 Téměř bez šance
1997 Sopka
1994 Bílá míle (TV film)
Skandální odhalení
Star Trek VII: Generace
1993 Trauma
1992 Šampióni
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
Faith (E06)
Not a Word (E05)
2010 Futurestates (TV seriál)
2005 Threshold (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál) - a.z.
Nezapomeň na mě (S03E17) - a.z.
1997 Xena (TV seriál)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2014 Trekyards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Advantageous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace