foto

Kenneth Bi

  • nar. Hong Kong, Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Kong cheng ji
2010 Girl$
2007 Bubeník
2004 Hainan ji fan
2000 Xiao qi ji

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Kong cheng ji
2007 Bubeník
2004 Hainan ji fan
2000 Xiao qi ji

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace