foto

Šimon Dvořáček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Figurant
2018 Rekonstrukce
Videodivers (studentský film)
2017 Prinz Aberjaja
Všechno bude fajn
2016 Menandros & Thaïs
Černý dort (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Proces (studentský film)
2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Ahoj, mám se dobře (studentský film)
Dva (studentský film)

TV seriály

2020 Terapie sdílením (TV seriál)
Revizoři (E08)
Veganka a cyklista (E07)
Zadek (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 Letní hokej
Postiženi muzikou
Satanic Girls: Ženy na cestě
Zvuk bez viny
2015 Kmeny (TV seriál)
Hipsteři (E11)
Tuning (E09)
Tattoo (E08)
Možnosti extáze
2014 Expremiéři (TV seriál)
Miloš Zeman - Kronos český (E04)
Pohádková země (studentský film)
2013 Show!
2011 Film jako Brno (studentský film)

Hudební videoklipy

2020 Zrní - Neposlušnost (hudební videoklip)
2019 Berenika Kohoutová - Holka roku (hudební videoklip)
2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
2014 Tata Bojs - Antikvariát (hudební videoklip)
2013 KLARA.: Survival (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Videodivers (studentský film)
2012 Lov (studentský film)