foto

Šimon Dvořáček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Rekonstrukce
Videodivers
2017 Prinz Aberjaja
Všechno bude fajn
2016 Menandros & Thaïs
Černý dort (studentský film)
2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Dva (studentský film)

Dokumentární

2019 Letní hokej
Postiženi muzikou
Satanic Girls: Ženy na cestě
The Sound Is Innocent
2015 Kmeny (TV seriál)
Hipsteři (E11)
Tuning (E09)
Tattoo (E08)
Možnosti extáze
Proces
2014 Expremiéři (TV seriál)
Miloš Zeman - Kronos český (E04)
Pohádková země (studentský film)
2013 Show!
2011 Film jako Brno (studentský film)

Hudební videoklipy

2019 Berenika Kohoutová - Holka roku (hudební videoklip)
2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
2014 Tata Bojs - Antikvariát (hudební videoklip)
2013 KLARA.: Survival (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Videodivers
2012 Lov (studentský film)