foto

Simon Todorov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Stillleben (studentský film)
2016 The Traitor
Změna kanálu (studentský film)
2015 Vážná známost (studentský film)
2014 Potravní řetězec (studentský film)
2013 Domov (studentský film)
Metro (studentský film)
Sport (studentský film)
Šikmá plocha (studentský film)

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Špína (E06)
Vůle boží (E03)
Neúcta (E02)

Dokumentární

2020 Osobní život díry
2014 Stát Knížák (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Metro (studentský film)
Sport (studentský film)
2012 Seznámení (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Metro (studentský film)
Sport (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 O Noře (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky