foto

Susan Hogan

  • nar. 1951
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Garage Sale Mystery: The Art of Murder (TV film)
The Wedding March (TV film)
2015 Detektivní pečení: Záhada čokoládových sušenek (TV film)
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Tři týdny, tři děti (TV film)
2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2008 Whispers and Lies (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Malé zrady (TV film)
Ukradené diamanty (TV film)
2006 Osudový dotek 2
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
Všechno jde do háje
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Marker (TV film)
Mlčení (TV film)
Saving Milly (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
2002 New Beachcombers, The (TV film)
2001 Waiting Room, The
2000 Karanténa (TV film)
Legs Apart
Táta kovboj (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Podezřelé chování
Rupert's Land
1997 Bordertown Café
Když je vrah na blízku
1996 Closer and Closer (TV film)
Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
Chladnokrevně (TV film)
1995 Není větší lásky (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
Visitors of the Night (TV film)
1994 Boozecan
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Impolite
1991 Bílý tesák
1990 Nebezpečný útěk
1989 Midday Sun, The
1987 Rolling Vengeance
1986 Snadná kořist (TV film)
1980 Phobia
1979 American Christmas Carol, An (TV film)
Mláďata
Title Shot
1978 I Miss You, Hugs and Kisses
One Night Stand (TV film)
1976 Sweeter Song, A

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
Ztraceni (TV seriál)
Co se stalo, stalo se (S05E11)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Antipas (S03E13)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
Little Vampire, The (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Comedy Factory (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Vanderberg (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1980 Ritter's Cove (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)
1975 Peep Show (TV seriál)

TV pořady

2013 Hawaii Life (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace