foto

Susan Hogan

  • nar. 1951
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Život jde dál
2018 CC
Frozen in Love (TV film)
Svatební pochod 3: Přichází nevěsta (TV film)
Time for Me to Come Home for Christmas (TV film)
2017 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder (TV film)
2016 Christmas List (TV film)
Svatební pochod (TV film)
Zaprášená tajemství: Vražda v podkroví (TV film)
2015 To je vražda, napekla: Záhada čokoládových sušenek (TV film)
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 By My Side
It's Christmas, Carol! (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Tři týdny, tři děti (TV film)
2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2008 Whispers and Lies (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Malé zrady (TV film)
Ukradené diamanty (TV film)
2006 Osudový dotek 2
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
Všechno jde do háje
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Marker (TV film)
Mlčení (TV film)
Saving Milly (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
2002 The New Beachcombers (TV film)
2001 The Waiting Room
2000 Karanténa (TV film)
Legs Apart
Táta kovboj (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Podezřelé chování
Rupert's Land
1997 Bordertown Café
Když je vrah na blízku
1996 Chladnokrevně (TV film)
Closer and Closer (TV film)
Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
1995 Není větší lásky (TV film)
Visitors of the Night (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Boozecan
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Impolite
1991 Bílý tesák
1990 Nebezpečný útěk
1989 Midday Sun, The
1987 Rolling Vengeance
1986 Snadná kořist (TV film)
1980 Phobia
1979 An American Christmas Carol (TV film)
Mláďata
Title Shot
1978 I Miss You, Hugs and Kisses
One Night Stand (TV film)
1976 Sweeter Song, A

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Séance & Sensibility (S04E11)
Lucha de Apuestas (S04E09)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Tagumo Attacks!!! (S04E05)
The Virgin Gary (S04E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S09E02)
2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #59: "Happily Ever After" Is an Oxymoron (S02E13)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
Rule #79: Labels Are for Canned Goods (S02E08)
Motiv (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
2015 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
No Country for Two Old Men (S07E04)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Satisfaction (S02E01)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
2010 Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
Rent Uncollected (S01E03)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Zápisník (S01E11)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
Ztraceni (TV seriál)
Co se stalo, stalo se (S05E11)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Moře hoře (S02E07)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Na rozcestí, část druhá (S03E20)
Na rozcestí, část první (S03E19)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Labutí píseň (S03E11)
Loď do neznáma (S03E06)
Láska dělá z lidí blázny (S03E04)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Labyrint (S02E05)
Lascivní tanec (S02E02)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lžeme si (S01E08)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Art Attack (S01E11)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Antipas (S03E13)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zaslíbená země (S04E21)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Tmavý déšť (S03E06)
1996 Poltergeist (TV seriál)
A Traitor Among Us (S01E21)
Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Writer Wrong (S02E07)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Nedávej se lacino (S04E06)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
Little Vampire, The (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Vanderberg (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1980 Ritter's Cove (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)
1975 Peep Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Hawaii Life (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky