foto

Lisa McGrillis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Last Night in Soho
2018 Only You
Wild Geese
2016 Přihrávka
2007 Other Possibility, The

TV seriály

2020 Deadwater Fell (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Mum (TV seriál)
Saturday (S03E06)
Friday (S03E05)
Thursday (S03E04)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
2018 King Gary (TV seriál)
Mum (TV seriál)
November (S02E06)
September (S02E05)
July (S02E04)
další epizody (6)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2016 Mum (TV seriál)
December (S01E06)
October (S01E05)
August (S01E04)
další epizody (6)
Tři mušketýři (TV seriál)
Brothers in Arms (S03E03)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2012 Hebburn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky