foto

Andrea Bosca

  • nar. 14.7.1980 (37 let)
    Canelli, Asti, Piedmont, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nemiche per la pelle
2014 Amore oggi
A testa alta: I martiri di Fiesole (TV film)
Pasolini
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Outing - Fidanzati per sbaglio
2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
Magnifica presenza
Nina
2011 Gli sfiorati
2010 My jsme věřili
Senná rýma
2009 Feisbum
Pane e libertà (TV film)
Segretarie del sesto, Le (TV film)
2008 Altromondo
Amore, bugie e calcetto
Si può fare
2007 Graffio di tigre (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)

TV seriály

2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Temptation (E05)
Non dirlo al mio capo (TV seriál)
2015 Dama velata, La (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
2010 Zodiaco - Il libro perduto (TV seriál)
2008 Zodiaco (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)

Dokumentární

2015 La Scala - Chrám zázraků

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace