foto

Andrea Bosca

  • nar. 14.7.1980 (37 let)
    Canelli, Asti, Piedmont, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nemiche per la pelle
2014 Amore oggi
A testa alta: I martiri di Fiesole (TV film)
Pasolini
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Outing - Fidanzati per sbaglio
2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
Magnifica presenza
Nina
2011 Gli sfiorati
2010 My jsme věřili
Senná rýma
2009 Feisbum
Pane e libertà (TV film)
Segretarie del sesto, Le (TV film)
2008 Altromondo
Amore, bugie e calcetto
Si può fare
2007 Graffio di tigre (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)

TV seriály

2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Temptation (E05)
Non dirlo al mio capo (TV seriál)
2015 Dama velata, La (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
2010 Zodiaco - Il libro perduto (TV seriál)
2008 Zodiaco (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)

Dokumentární

2015 La Scala - Chrám zázraků

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace