foto

Diana Quick

  • nar. 23.11.1946 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2013 Side by Side
2012 Inspector George Gently: Gently in the Cathedral (TV film)
2011 Mother's Milk
2010 Love/Loss
2007 Catwalk Dogs (TV film)
2002 AKA
Dalziel a Pascoe: Ani pro lásku, ani za peníze (TV film)
Revengers Tragedy
2001 Aféra s náhrdelníkem
Zamilovaní andělé
2000 Bílá vdova
1999 Le Château des singes
1998 Vigo
1996 Muž v hlavní roli
Rasputin (TV film)
1994 Nostradamus
1990 Nevěstino věno (TV film)
1989 Justice Game, The (TV film)
Wilt
1988 Minder: An Officer and a Car Salesman (TV film)
Vroom
1987 Cariani and the Courtesans (TV film)
1986 Max, má láska
1985 1919
1984 Zkouška neviny
1983 Fantom opery (TV film)
1978 Hluboký spánek
Odd Job, The
1977 Soupeři
The Three Hostages (TV film)
1975 Private Enterprise, A
1971 A Christmas Carol (TV film)
Mikuláš a Alexandra
1958 Bratři Karamazovi

TV seriály

2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
Strigoi (E08)
The Living and the Dead (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2014 The Missing (TV seriál)
Molly (S01E05)
Eden (S01E01)
2011 Silk (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Duty of Care (S04E04)
Denial (S04E02)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrt na observatoři (S04E02)
2009 Královna (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
2003 Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
Orchid House, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1982 The Woman in White (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
A Twitch Upon the Thread (E10)
Orphans of the Storm (E09)
další epizody (11)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Complete and Utter History of Britain (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
1994 Drug-Taking and the Arts

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace