foto

Jacqueline Staup

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Serge Gainsbourg
2007 72/50
2005 Jak sbalit super kost
Le triporteur de Belleville (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
2002 Má kamera a já
2001 Âmes fortes, Les
1995 Le fils de Paul (TV film)
1990 Milou v máji
1987 Na shledanou, chlapci
1984 Pravý břeh, levý břeh
1982 L'accompagnateur (TV film)
1981 L'ange noir (TV film)
1980 Girls
1978 Hombre objeto
Lulu (TV film)
Molière
1977 Ben et Bénédict
Julie
1975 Le Futur aux trousses
Les Bijoux de famille
1974 Lacombe Lucien
Port, Le (TV film)
1972 Caïds, Les
1968 Osamělá vlčice
1967 Julie de Chaverny Ou La double méprise (TV film)
Un homme de trop
Zloděj z Paříže
1965 Zločin v expresu
1958 Výtah na popraviště
1957 Reproduction interdite

TV seriály

2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
2005 Famille d'accueil (TV seriál)
La Mauvaise Pente (S05E05)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
1983 Route inconnue, La (TV seriál)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)
1978 Voltaire (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
Une femme seule (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Laure (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky