foto

Christian Brocard

  • nar. 15.7.1930 (87 let)
    Auxerre, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mystère Parasuram, Le (TV film)
1978 Clé sur la porte, La
1974 Beau-François (TV film)
1970 La Peau de Torpédo
1968 Muž v buicku
1967 Geheimnisse in goldenen Nylons
1966 Caïd de Champignol, Le
Velký flám
Zahradník z Argenteuil
1965 Deux orphelines, Les
1964 Laissez tirer les tireurs
Monsieur
100 000 dolarů na slunci
1963 Meč a váhy
Méfiez-vous, mesdames !
Melodie podzemí
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
L'Assassin est dans l'annuaire
Le monte-charge
Snobs!
1961 Auguste
Cause toujours, mon lapin
Par-dessus le mur
Pavé de Paris, Le
Rendez-vous de minuit, Le
1960 Caïd, Le
Corde raide, La
La Main chaude
Mordus, Les
Passage du Rhin, Le
Tête folle
1959 Hrbáč
Match contre la mort
Messieurs les ronds de cuir
Nikdo mne nemá rád
Případ komisaře Maigreta
1958 Et ta soeur
Chatte, La
Le Temps des oeufs durs
Maxime
Un certain Monsieur Jo
Výtah na popraviště
1957 Assassins et voleurs
Ce joli monde
La route joyeuse
Le Septième commandement
1956 O délku hlavy
Otec, matka, moje žena a já
Zákon ulic
1955 Ďábelské ženy
L'affaire des poisons
Les Hommes en Blanc
Pas de souris dans le business
1954 Cadet Rousselle
Corsaires du Bois de Boulogne, Les
Le Fil à la patte
Poisson d'avril
Před potopou
Si Versailles m'était conté
1953 Maternité clandestine

TV seriály

1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1968 Homme de Picardie, L' (TV seriál)
1967 Malican père et fils (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace