foto

Kario Salem

  • nar. 1955
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Revanš
1995 Mr. Stitch (TV film)
1994 Without Warning (TV film)
1993 Horečka z Jericha (TV film)
Zabít Zoe
1992 1492: Dobytí ráje
1991 Boy Who Cried Bitch, The
Kojak: Osudná chyba (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)
Vítězství ducha
1988 Liberace (TV film)
Red Spider, The (TV film)
Shooter (TV film)
Starlight: A Musical Movie
1986 Kočovníci smrti
Under the Influence (TV film)
1982 Svého druhu hrdina
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
Underground Aces
1978 Thirteenth Day: The Story of Esther, The (TV film)

TV seriály

2001 The Beast (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Sonny Spoon (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Smrtí nic nekončí (S10E11)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Probuzení (S04E24)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace